Atrakce pro milovníky adrenalinu: Zip Line v kaňonu řeky Cetiny u Omiš

Chorvatské pobřeží Jadranu nenabízí jen koupání a rekreaci u moře, ale i adrenalinové zážitky. K těm nejnovějším atrakcím patří zvláštní druh lanovky zvané Zip Line, kterou se můžete projet nad kaňonem řeky Cetiny u Omiše.

Chorvatsko... Články ... Aktuality ... Atrakce pro…
Publikováno: 30.08.2016

Chorvatské pobřeží Jadranu nenabízí jen koupání a rekreaci u moře, ale i adrenalinové zážitky. K těm nejnovějším atrakcím patří zvláštní druh lanovky zvané Zip Line, kterou se můžete projet nad kaňonem řeky Cetiny u Omiše. V lezeckém úvazku jste připevněni ke kladce, která klouže po ocelovém laně nataženém přes údolí nebo kaňon, a vy doslova letíte vzduchem vysokou rychlostí ve výšce až 150 metrů nad krajinou. Pokud přemůžete strach a zvládnete otevřít oči, naskytne se vám pohled, který znají jen ptáci. Dopřejte si porci adrenalinu a nezapomenutelný zážitek v nádherné přírodě!

Cetina
Kaňon řeky Cetiny

Více než dvoukilometrová lanovka je rozdělena na osm úseků - jednotlivých lan dlouhých až 700 metrů. Celá trasa včetně pěší cesty mezi jednotlivými lany trvá tři hodiny v závislosti na velikosti skupiny (minimálně dvě osoby a maximálně 15 osob). Skupinu vždy doprovázejí dva průvodci.

Cena adrenalinového zážítku je 400 kun na osobu.

Informace, fotografie a videa najdete na stránce: Zip Line Croatia

Vstup do On-Line katalogu CK Vítkovice Tours: www.ckvt.cz


Zdroj informací:

Mohlo by vás zajímat