Crikvenica - Sport

Živé město a oblíbené letovisko s dlouhou tradicí cestovního ruchu. K jeho oblibě přispívají krásné oblázkové pláže, široká paleta ubytovacích služeb i různorodá nabídka sportu a zábavy, především lidové slavnosti s rybářskou tematikou.

Chorvatsko... Místa... Crikvenica ... Sport

Sporty na zemi

  • Crikvenica je ideální destinace pro výlety na kole. Do okolí Crikvenice a sousedního vinodolského kraje vede 300 km cyklostezek. Nechte se inspirovat cyklostezkami na stránkách: Crikvenica Riviera nebo v článku  Cyklistické trasy v oblasti Kvarneru).
  • Příznivci pěší turistiky mohou vyrazit po sedmi značených stezkách z pobřežních míst Crikvenica, Dramalj, Jadranovo Selce a Novi Vinodolski směrem do okolních lesů a kopců. Přehled stezek najdete na stránkách: Crikvenica Riviera
  • Zacvičit venku si můžete na workout hřištích: Strossmayerovo před hotelem Miramare na na pláži Podvorska.
  • Tenis, fotbal, plážový volejbal, stolní tenis, minigolf nebo badminton si zahrajete ve sportovním centru hotelu Omorika nebo Ad Turres, v městské sportovní hale nebo ve sportovním Centru Jeličić.
  • Pokud holdujete adrenalinovým atrakcím, zkuste Adrenalinový park Crikvenica. Informace: Adrenalin Park Crikvenica
  • V Crikvenici je také sportovní hala Gradska sportska dvorana Crikvenica.

Sporty na vodě

  • Na Crikvenických plážích můžete provozovat celou řadu vodních sportů a zábavy: windsurfing, parasailing, jízdu na banánu, vodní lyžování, wakeboard, půjčit si kajak nebo člun, paddleboard (SUP). Zkuste např. nabídku WSC Crikvenica.
  • Mořskou faunu a flóru i vraky lodí si prohlédnete připotápění. Pod hladinu se za účasti instruktora ponoříte potápěčském centru Dive City Crikvenica.
  • Povolení k rekreačnímu rybolovu můžete koupit u agentury Crikvenica Tourist.
  • Crikvenický mezinárodní plavecký maratón, který se každoročně koná v Den města, tj na svátek Nanebevzetí P. Marie - 15. srpna. Trasa závodu vede ze Šila na ostrově Krku do Crikvenice a je dlouhá 3800 m.

Vaše hodnocení místa

128 hodnocení
Pro přidání hodnocení k místu se musíte přihlásit.
Lucia Hudecová

Veľmi pekné, príjemné prímorské mestečko. Nevýhodou bolo naše ubytovanie v pavilónoch Ad Turres, ktoré sa nachádza na kopci pomerne ďaleko od promenády a mora.
Letovisko má aj mestskú piesočnatú pláž so slnečníkmi za poplatok. V noci to tam "žije" bohatým nočným životom až do skorých ranných hodín.
Smerom k poloostrovu Kačjak sa nachádzajú sklalnaté nudistické pláže.

Michal Zásměta

Velmi rušné letovisko.Na pláži velmi plno.Ale na druhou srtranu plno možností pro výlety na moře.

Pomohla vám tato recenze?

Zapojte se také. Přidejte svou recenzi místa, získejte body za aktivitu a pomozte ostatním.

Napište recenzi místa

Líbí se vám tato recenze?

Sdílejte tuto stránku dál a podpořte tím nezávislé hodnocení uživatelů jako jste vy.

Facebook