Bezpečnost v Chorvatsku na prvním místě

Chorvatské Ministerstvo cestovního ruchu a sportu zavedlo systém opatření, pro vaše maximální bezpečí a pohodlí při cestování.

Chorvatsko... Články ... Aktuality ... Bezpečnost v…
Publikováno: 04.03.2021

Tolik oblíbené Chorvatsko patřilo v loňském roce k velice vyhledávaným a hlavně bezpečným destinacím. Tento status si chce zachovat i pro letošní rok, a proto bude garantovat maximální bezpečnost pro turisty i své obyvatele. Pod heslem Stay safe in Croatia vznikla síť bezpečných hotelů, restaurací, čerpacích stanic, galerií, či muzeí, kde je připravený proškolený personál se o vás postarat. Veškeré subjekty zařazeny do projektu, lze vyhledat na webových stránkách https://www.safestayincroatia.hr/cz v českém jazyce. Ubytovacích zařízení je v nabídce aktuálně více než 1600, takže je určitě z čeho vybírat! 

K bezpečnostním opatřením patří povinnost nošení roušek ve vnitřních prostorách (vyjma konzumace jídla), takže si ji určitě nezapomeňte přibalit. Pak už stačí si jen užít svou dovolenou se vším všudy. Ať už se vydáte kamkoliv, platby budou upřednostňovány bezkontaktně a budete obslouženi personálem v rouškách a rukavicích. Kuchyně, hotelové pokoje a další prostory se udržují v čistotě a jsou pravidelně dezinfikovány. Za samozřejmost se považuje mimo jiné dezinfekce rukou, dodržování bezpečného odstupu a kontrola tělesné teploty po příletu. Následující video vás přesvědčí o tom, že i v dnešní těžké době lze cestovat v bezpečí a dovolenou si užít naplno: https://www.youtube.com/watch?v=yQ_1pn_JOTU&feature=emb_logo.


Fotogalerie (7)

Nejbližší zajímavá místa

Mohlo by vás zajímat