RegioJet chystá přímý vlak do chorvatské Rijeky

Vlak by měl jezdit od konce června třikrát týdně z Prahy, Pardubic a Brna.

Chorvatsko... Články ... Aktuality ... RegioJet chystá…
Publikováno: 03.06.2020

Český soukromý dopravce RegioJet chystá zavést v letošní letní sezóně přímé vlakové spojení z České republiky (Praha, Pardubice, Brno) do Rijeky v severní části chorvatského pobřeží. První spoj by předběžně měl vyjet 30. června a jezdit by měl v obou směrech minimálně třikrát týdně s příjezdy do Chorvatska vždy ve středu, v sobotu a v pondělí. V provozu by měl být přes celé léto až do druhé poloviny září.

Cestujícím by měl nabídnout nejvýhodnější a nejpohodlnější možnost, jak se dostat z Česka na Jadran. Stejně jako na ostatních mezinárodních spojích, plánuje RegioJet i zde atraktivní ceny jízdenek.

V Chorvatsku by pak cestující měli mít možnost využít speciálních návazných autobusů pro rozvoz přímo do míst jejich dovolených na chorvatském pobřeží.

RegioJet plánuje upřesnit veškeré detaily během následujících dnů, kdy chce zahájit prodej jízdenek a také oslovit cestovní kanceláře a agentury s nabídkou přepravy jejich klientů za nejvýhodnější ceny.

Vlakový spoj RegioJet nabídne cestujícím služby, na které jsou z vlaků RegioJet zvyklí - včetně připojení k internetu zdarma, stejně jako možnost využití zábavního portálu během jízdy.

Vstup do On-Line katalogu CK Vítkovice Tours: Chorvatsko


Zdroj informací:


Mohlo by vás zajímat