Valbandon - Sport

Menší turistické letovisko s dobře udržovanými kempy a apartmány, bezva koupáním a zábavou nejen pro děti. Oceníte stinné pláže, nabídku vodních sportů i dobrou středomořskou kuchyni. Ze sousední Fažany si uděláte výlet na Brijunské ostrovy.

Chorvatsko... Místa... Valbandon ... Sport

Ve Valbandonu si na své přijdou hlavně příznivci vodních sportů.

  • Bezvadně si zasurfujete. Půjčují tu různé typy prken a pořádají kurzy surfingu pro začátečníky i pokročilé. Dá se tu provozovat i windsurfing.
  • Vyzkoušíte si parasailing (vznášíte se na padáku a táhne vás motorový člun) a jiné adrenalinové aktivity na člunech.
  • Potápět se naučíte ve valbandonském Hippocampu. Kurzy probíhají u pobřeží i u Brijunských ostrovů. Dokonce můžete zkusit hodiny nočního potápění.
  • Přes Valbandon vede jedna ze zdejších cyklostezek, částečně ji stíní olivový háj. Valbandonská stezka ústí ve Fažaně, pokračuje dále 12 km podél pobřeží a nabízí úžasný výhled na panorama Brijunských ostrovů. Cyklisté určitě ocení komplexní informace o istrijských cyklostezkách.
  • Ve městě vám jízdní kolo půjčí hned na několika místech. Půjčovny fungují zpravidla od března do poloviny října. Pořádají se tu organizované výlety na kole.
  • Na plážích se pobavíte při plážovém volejbalu. Dají se půjčit míče a další sportovní náčiní. Zahrajete si volejbal, fotbal, basketbal, mini golf i ping pong.
  • Na Brijunských ostrovech je boží golfové hřiště.   

    Vaše hodnocení místa

    123 hodnocení
    Pro přidání hodnocení k místu se musíte přihlásit.

    Pomohla vám tato recenze?

    Zapojte se také. Přidejte svou recenzi místa, získejte body za aktivitu a pomozte ostatním.

    Napište recenzi místa

    Líbí se vám tato recenze?

    Sdílejte tuto stránku dál a podpořte tím nezávislé hodnocení uživatelů jako jste vy.

    Facebook