V Poreči se začíná budovat nový luxusní ubytovací komplex

Hotelový podnik Valamar zbourá tříhvězdičkový apartmánový komplex "Pinia Sunny Residence" a nahradí jej novým pětihvězdičkovým komplexem "Valamar Collection Marea Suites".

Chorvatsko... Články ... Aktuality ... V Poreči se začíná…
Publikováno: 24.09.2018

Chorvatský hotelový podnik Valamar Riviera zahájil v polovině září v porečské části Borik velký stavební projekt: zbourá tříhvězdičkový apartmánový komplex "Pinia Sunny Residence" a nahradí jej novým pětihvězdičkovým komplexem "Valamar Collection Marea Suites". Součástí tohoto projektu jsou i úpravy přilehlých pozemků, pobřeží a pláže. Celou tuto stavební proměnu Valamar plánuje uskutečnit koncem letošního a začátkem příštího roku s tím, že nový objekt otevře své brány návštěvníkům již na příští turistickou sezónu.

Jedná se o velmi atraktivní lokalitu přímo na břehu moře a na okraji borového lesa, která se nachází jen 10 minut pěšky od historického centra Poreče.

V nově postaveném luxusním komplexu, bude několik typů ubytovacích jednotek zvaných suity, tedy ubytovacích jednotek skládajících se z několika oddělených místností: Junior Suite, Superior Suite a nejdražší - Premium Suite. Valamar všem hostům garantuje pohled na moře, a to buď z balkonu nebo z terasy. Suity v přízemí typu Swim Up budou mít dokonce vlastní přístup z terasy do dlouhého bazénu postaveného podél budovy. V areálu resortu budou k dispozici pláže, atraktivní bazény pro děti i dospělé, sportovní terény, restaurace, plážové bary, hřiště a kluby pro děti různého věku a další premium služby.

Pláž před hotelem Pinia byla nemalým nákladem nově upravena již v roce 2017. Nyní tu jsou pohodlné plošiny na slunění se schůdky do vody, písečné pláže vhodné i pro malé děti, nové osvětlení sprchy, převlékárny a ostatní obvyklé plážové služby.

Po přestavbě objektu a provedených úpravách bude tento komfortní objekt určen především movitější klientele.

Hotelový podnik Valamar, který má ubytovací kapacity nejen v Poreči, ale i v Rabacu, na ostrově Krku a v jihodalmatském Dubrovníku, patří mezi největší investory na chorvatském Jadranu. Každoročně obohacuje chorvatskou ubytovací nabídku o další kvalitní rekonstruované objekty i nově postavené hotely a jen v příštím roce plánuje investice ve výši 752 milionů kun.

Vstup do On-Line katalogu CK Vítkovice Tours: Poreč


Zdroj informací:


Nejbližší zajímavá místa

Mohlo by vás zajímat