Festivalová sezóna začíná: již příští týden "Sea Star Festival" v Umagu

Druhý ročník "Sea Star Festivalu" proběhne od 24. do 27. května v Umagu, opět v konceptu 2+2, tedy dva nabité festivalové dny a dvě párty: ve čtvrtek Opening Party a v neděli Closing Party.

Chorvatsko... Články ... Aktuality ... Festivalová sezóna…
Publikováno: 17.05.2018

Málokterý letní festival je při své premiéře tak úspěšný tak úspěšný jako "Sea Star Festival", který konal loni v květnu istrijském Umagu. Nejenže přilákal svým programem v čele s takovými jmény jako The Prodigy, Fatboy Slime, Paul Kalkbrenner a Dubioza kolektiv na 50 000 hudebních fanoušků, ale získal i prestižní evropské ocenění "European Festival Awards" v kategorii "Best New Festival".

Festival produkuje organizační tým EXIT, který pořádá především proslulý srbský festival v Petrovaradínské pevnosti v Novém Sadu a tři další menší festivaly: "Sea Dance Festival" v černohorské Budvě, "Revolution" v rumunském Temešváru a nejnovější hvězdu - chorvatský "Sea Star Festival".

Druhý ročník festivalu proběhne již za týden v termínu od 24. do 27. května, opět v konceptu 2+2, tedy dva nabité festivalové dny v pátek a sobotu a dvě párty: ve čtvrtek Opening Party a v neděli Closing Party. Ve festivalovém areálu Stella Maris se představí jak největší současné světové hvězdy, například Hurts, Paul van Dyk, Dimitri Vegas & Like Mike a Robin Schultz, tak oblíbenci zdejšího regionu Tram 11, Edo Maajka, Detour a Dječaci. "Nautilus Arena" se stane obrovským techno klubem pod širým nebem, kde Luke Slater, François X, Tommy Four Seven a další připraví svým fanouškům pořádnou porci berlínského a pařížského techna. Široká žánrová rozmanitost a nabídka hudby na sedmi scénách zaručí, že si každý návštěvník přijde na své: od popu, hip hopu až po elektroniku. Organizátoři slibují, že to bude bombastický začátek letní sezóny.

Informace: Sea Star Festival 2018

Videa (YouTube):

Vstup do On-Line katalogu CK Vítkovice Tours: letovisko Umag


Zdroj informací:


Nejbližší zajímavá místa

Mohlo by vás zajímat