Podle veřejnosti je CK Vítkovice Tours nejlepší cestovní kanceláří v ČR

Tradiční součástí veletrhu cestovního trhu GO & REGIONTOUR Brně bylo i vyhodnocení výsledků soutěže "Velká cena cestovního ruchu", kterou vyhlašují vydavatelství C.O.T. media a Veletrhy Brno.

Chorvatsko... Články ... Aktuality ... Podle veřejnosti je…
Publikováno: 22.01.2018

Tisková zpráva CK Vítkovice Tours 

Tradiční součástí veletrhu cestovního trhu GO & REGIONTOUR Brně bylo i vyhodnocení výsledků soutěže "Velká cena cestovního ruchu", kterou vyhlašují vydavatelství C.O.T. media a Veletrhy Brno. Tato soutěž je jedinou oficiální platformou pro hodnocení subjektů v oblasti cestovního ruchu v ČR a jejich projektů. Více informací zde

První místo v prestižní kategorii "Nejlepší cestovní kancelář", do které jsou automaticky zařazeny všechny cestovní kanceláře působící na území České republiky, získala cestovní kancelář VÍTKOVICE TOURS. O vítězi v této kategorii hlasovala široká veřejnost prostřednictvím webových stránek vyhlašovatelů soutěže.

Ocenění Nejlepší cestovní kancelář v ČR převzali za CK Vítkovice Tours výkonný ředitel Travel holdingu ze skupiny TNI Group pan Zdeněk Marek a ředitelka pro prodej CK Vítkovice Tours, Blanka Hrubá. "Chtěli bychom poděkovat všem našim klientům, kteří pro nás v soutěži hlasovali a ocenili tak naši celoroční tvrdou práci. Vítězství v této soutěži je pro nás zároveň závazkem do budoucna. I nadále se naši klienti mohou spolehnout na širokou nabídku a vysokou kvalitu našich služeb", řekl Zdeněk Marek.

Vyhlašovali se také vítězové dalších kategorií: Nejlepší jednotná kampaň, Nejlepší turistický produkt, Nejlepší lázeňský a wellness balíček a Nejlepší elektronický projekt. Slavnostní večer zakončil křest publikace Tvář venkova 2017, která dokumentuje výjimečné stavební činy na venkově.

CK Vítkovice Tours je jedničkou na českém trhu s pobyty na Jadranu. Specializuje se hlavně na Chorvatsko a prvenství v segmentu si drží již 26 let. CK Vítkovice Tours patří mezi zavedené a úspěšné značky, ročně vyveze na Jadran přes 40 tisíc klientů. V prosinci 2017 se CK Vítkovice Tours stala součástí Travel holdingu skupiny TNI Group, který zaujímá 7. místo na trhu cestovních kanceláří v ČR s obratem přes 700 mil. Kč. Do Travel holdingu patří i CK Viamare a CK VTT (Venus Trade and Tours), specialisté na Řecko a Kypr, zavedené značky s 26 letou historií na českém trhu. Ročně využije služeb všech tří cestovních kanceláří přes 75 000 klientů.

CK Vítkovice Tours: www.ckvt.cz

Fotogalerie (2)

Nejbližší zajímavá místa

Mohlo by vás zajímat