Otevřen nový luxusní hotel "Olympia Sky" v letovisku Vodice

Unikátní desetipatrová kaskádovitá budova se stala novou dominantou panoramatu letoviska Vodice.

Chorvatsko... Články ... Aktuality ... Otevřen nový…
Publikováno: 14.07.2017

Minulý týden byl v severodalmatském letovisku Vodice otevřen luxusní hotel "Olympia Sky", součást hotelového komplexu Olympia. Unikátní desetipatrová kaskádovitá budova se stala novou dominantou panoramatu letoviska Vodice.

Architektura nového hotelu je inspirována zaoceánskou výletní lodí, ale v chorvatské veřejnosti se již od projektu vžilo přirovnání k vesmírné lodi.

Olympia Sky má 300 lůžek ve 149 ubytovacích jednotkách, z toho v 19 apartmánech. Hotel je postaven podle nejvyšších standardů ekologické účinnosti a vybaven vším luxusem, který odpovídá čtyřhvězdičkové kategorii. V devátém patře se nachází částečně krytý vyhřívaný bazén s překrásným pohledem na celé město, moře a okolní ostrovy až ke Kornatskému souostroví. Stejný výhled si mohou užívat i návštěvníci a la carte restaurace Sky v desátém podlaží.

Slavnostního otevření této investice v hodnotě 172 milionů kun se zúčastnil předseda chorvatského parlamentu, ministr cestovního ruchu, další ministři a politici, kteří nešetřili chválou na tuto "pýchou Chorvatska".

Vstup do On-Line katalogu CK Vítkovice Tours: Vodice


Zdroj informací:

  • Ministerstvo cestovního ruchu Chorvatské republiky (Ministarstvo turizma): www.mint.hr

Nejbližší zajímavá místa

Mohlo by vás zajímat