Hotely Bellevue a Girandella v Rabacu se proměnily v luxusní resorty

V oblíbeném kvarnerském letovisku Rabac byla dokončena největší letošní investice v chorvatském cestovním ruchu, která zařadila toto letovisko mezi přední rekreační destinace poskytující ubytování luxusní kategorie.

Chorvatsko... Články ... Aktuality ... Hotely Bellevue a…
Publikováno: 23.06.2017

V oblíbeném kvarnerském letovisku Rabac byla dokončena největší letošní investice v chorvatském cestovním ruchu, která zařadila toto letovisko mezi přední rekreační destinace poskytující ubytování luxusní kategorie.

Rabac
Rabac

Hotelová společnost Valamar Riviera investovala do komplexní rekonstrukce hotelových komplexů Bellevue a Girandella více než 560 milionů kun a začátkem června v nich zahájila provoz. "Family Life Bellevue Resort" (****) a "Valamar Girandella Resort" (****/*****) mají dohromady 2700 lůžek v 764 pokojích a nabízejí vše, co nároční hosté v této kategorii očekávají. Mají tu k dispozici sedmnáct restaurací a barů, třináct bazénů s 2 500 metry čtverečnými vodní plochy, dvě zábavní centra, wellness centrum, vnitřní i venkovní fitness, bike centrum, dětský Maro Club, sportovní vybavení a terény, velké parkovací plochy, novou parkovou úpravu, upravené pláže, cesty a promenády.

Společnost Valamar, která má ubytovací kapacity nejen v Rabacu, ale i v Poreči, na ostrově Krku a v jihodalmatském Dubrovníku, patří svými třiceti hotely a patnácti kempy mezi největší chorvatské hotelové podniky a současně i mezi největší investory na chorvatském Jadranu. Každoročně obohacuje chorvatskou ubytovací nabídku o další kvalitní rekonstruované objekty i nově postavené hotely. Valamar letos investuje 873 milionů kun do 300 projektů a do roku 2020 plánuje investice v hodnotě dalších dvou miliard kun.

Jako novinku letos Valamar připravil ve spolupráci s městem Labin a místním turistickým sdružením letní festival "Rabac Open Air - Festival of Life", který nabízí turistům bohatý zábavní program až do konce srpna, od koncertů, pouličních performancí a živé hudby na několika lokalitách, divadelních a filmových představení až po letní karneval a dětský program včetně bálů a pirátských večerů. Informace: www.rabacopenair.com

Vstup do On-Line katalogu CK Vítkovice Tours: Rabac


Zdroj informací:

  • Ministerstvo cestovního ruchu (Ministarstvo turizma): www.mint.hr
  • Turistické sdružení města Labinu (Turistička zajednica grada Labina): www.rabac-labin.com

Nejbližší zajímavá místa

Mohlo by vás zajímat