Propagační film o Dubrovníku sbírá světová ocenění

Propagační film Turistického sdružení města Dubrovníku "Dubrovnik & Time", který byl představen v březnu loňského roku, získal celou řadu světových ocenění. Z významných festivalů turistických filmů si odnesl již patnáct prestižních cen.

Chorvatsko... Články ... Aktuality ... Propagační film o…
Publikováno: 24.03.2017

Propagační film Turistického sdružení města Dubrovníku "Dubrovnik & Time", který byl natočen v produkci společnosti Balduči Film ze Záhřebu a představen v březnu loňského roku, získal celou řadu světových ocenění. Z významných festivalů turistických filmů si odnesl již patnáct prestižních cen, například z Berlína, Los Angeles, New Yorku, Las Vegas, Rigy, Ázerbájdžánu, Portugalska a Malediv.

Dubrovník
Dubrovník

Letos v lednu byl na "Festivalu festivalů", jak bývá nazýván Mezinárodní výbor festivalů s tematikou cestovního ruchu (CIFFT - Comité International des Festivals du Film Touristique), který sdružuje nejprestižnější filmové festivaly zaměřené na audiovizuální díla odvětví cestovního ruchu, nominován na cenu Grand Prix CIFFT 2016 a zařazen mezi deset nejlepších turistických filmů na světě.

Tato cena má obrovský význam pro propagaci nejen Dubrovníku jako jedinečné turistické destinace cestovního ruchu, ale i cestovního ruchu celého Chorvatska.

Prohlédněte si oceněné video: Dubrovnik & Time.


Zdroj informací:

  • Ministerstvo cestovního ruchu (Ministarstvo turizma): www.mint.hr

Mohlo by vás zajímat