Letovisko Ičići u Opatije bude mít nový čtyřhvězdičkový hotel

V letovisku Ičići na Kvarnerské riviéře se staví čtyřhvězdičkový hotel Remisens Giorgio II zaměřený na pobyt rodin s dětmi.

Chorvatsko... Články ... Aktuality ... Letovisko Ičići u…
Publikováno: 25.11.2016

Menší oblíbené turistické středisko Ičići se nachází se jen pár kilometrů na jih od kvarnerských lázní Opatija. V současné době díky vlastnímu rozvoji, ale především díky stále expandující Opatiji, se obě místa již téměř spojila.

K oblibě letoviska Ičići přispívá její malebná poloha na úpatí strmých svahů pohoří Učka, bohatá vegetace, mírné klima a chráněná poloha pod zalesněným horským hřebenem, krásná pláž, výborně vybavená marina, obzvlášť bohatá nabídka sportovního vyžití. V její nabídce ubytovacích možností však dosud chyběl větší hotel vysoké kategorie, což se v poměrně krátké době změní.



Na místě motelu Ićići a jeho depandancí, které byly úplně srovnány se zemí v první polovině letošního roku, postaví hotelový podnik Liburnia Riviera Hoteli čtyřhvězdičkový komfortní Remisens Hotel Giorgio II. Bude mít téměř ideální polohu těsně na proslulou opatijskou promenádní cestou "lungo mare", která v bezprostřední blízkosti, jen pár metrů nad mořskou hladinou kopíruje mořské pobřeží. Současně se zahájením stavebních prací v polovině září byl zahájen i booking hotelových pokojů pro příští letní sezónu.

Hotel se na trhu prezentuje jako hotel pro rodiny s dětmi. Všech 180 pokojů pětipodlažního hotelu bude vybaveno balkony a všechny budou poskytovat výhled na mořskou hladinu Kvarnerského zálivu. Rodinné zaměření hotelu bude prezentovat 25 prostorných rodinných pokojů, funkčně spojených a vybavených podle potřeb rodiny. V zařízení těchto pokojů nebude chybět ani dětská postýlka, vanička na koupání malých dětí, dětská stolička na krmení, ohřívač lahví a dětská vysílačka pro hlídání dětí.

Ke klidnému relaxačnímu pobytů dětí a rodičů bude přispívat bohatý animační program zaměřený na různé věkové skupiny děti (Mini, Midi a Teens kluby), jakož i klub pro dospělé (Fit & Activ Club). Budou zavedeny tematické dny, různé sportovní a sportovní a společenské hry. Nový hotel bude disponovat hotelovou pláží, soustavou venkovních bazénů, plochami na opalování a různými obsahy pro děti i dospělé.


Zdroj informací:

Mohlo by vás zajímat