Bol - Sport

Bol, oblíbené rušné letovisko a přístav na jižním pobřeží ostrova Brače, je známé především díky světově proslulé pláži trojúhelníkového tvaru zvané Zlatý mys (Zlatni rat). Další krásné pláže se však táhnou k východu i západu.

Chorvatsko... Místa... Bol ... Sport

Vody kolem pláže Zlatni rat se pokládají za jedno z nejpříhodnějších míst na Jadranu pro windsurfing (školy pro surfaře) - viz tematický článek: Letovisko Bol na ostrově Brači - surfařská a tenisová velmoc. Okolí zátoky Konjska je velmi vhodné pro potápění a podmořský rybolov. Potápěčská škola. Jachtařský klub. Tenisové středisko s tenisovým stadiónem, kde se po několik let konal ženský turnaj WTA Croatian Bol Ladies Open, nyní ITF turnaj "Perly Dalmácie" (Biseri Dalmacije) pod názvem "Bluesun Ladies Open". Plážový volejbal, kuželky, malá kopaná, košíková. Lety na rogalu z Vidovy gory. Parasailing. Cyklistika (podrobněji: Cyklistické stezky na ostrově Brač).

Fotogalerie (8)

Vaše hodnocení místa

127 hodnocení
Pro přidání hodnocení k místu se musíte přihlásit.
Lucia Hudecová

Mestečko Bol so svetoznámou plážou Zlatni rat sme navštívili niekoľko krát. Za pár kun vás tam dopraví výletná loď z Jelsy, ktorá premáva niekoľko krát denne. Počas plavby je vidno delfíny, kapitán rád na chvíľu zastaví loď aby si cestujúci mohli urobiť niekoľko fotiek :)

Pomohla vám tato recenze?

Zapojte se také. Přidejte svou recenzi místa, získejte body za aktivitu a pomozte ostatním.

Napište recenzi místa

Líbí se vám tato recenze?

Sdílejte tuto stránku dál a podpořte tím nezávislé hodnocení uživatelů jako jste vy.

Facebook