Baška Voda - Obchody a suvenýry

Oblíbené letovisko patří mezi nejnavštěvovanější a nejrušnější místa na Makarské riviéře. Dlouhé oblázkové pláže s borovými háji, malebné svahy Biokova, mnoho možností ubytování a spousta zábavy pro děti i dospělé. Baška Voda vás prostě nadchne.

Chorvatsko... Místa... Baška Voda ... Obchody a suvenýry

Vaše hodnocení místa

130 hodnocení
Pro přidání hodnocení k místu se musíte přihlásit.
Miroslav Kubíček

Pěkné místo. Hlavní pláže čísté a udržované, bohužel v hlavní sezóně je tu hlava na hlavě. Letos jsme tu byli poprvé a mohu jen doporučit.

Pavel Tichý

super místo

Zdeněk Miluška

V roce 2003 a 2004 ještě příjemné letovisko. Dálnice nebyla hotová. Lidí dost, ale dalo se to. Pláže pěkné oblázkové. 2012 už o poznání více lidí v roce 2013 otevřená dálnice včetně tunelu. Bylo to poznat, ale pláže pěkné a místo také bylo. V roce 2014 jsme se zastavili na zpáteční cestě z Hvaru a nevěřili vlastním očím. Pláže přeplněné, davy lidí, na pláží místo oblázků ostrá kamenná drť. Pěkné místo, ale po vybudování dálnice přeplněné a rušné.

Ferdinand Hoppe

Asi nejznámější místo pro Čechy. Kdo tu bude poprvé tak se mu asi bude líbit. Naposledy jsem bydlel dost daleko od moře a to množství lidí v sezóně hodnocení taky sráží...

Pomohla vám tato recenze?

Zapojte se také. Přidejte svou recenzi místa, získejte body za aktivitu a pomozte ostatním.

Napište recenzi místa

Líbí se vám tato recenze?

Sdílejte tuto stránku dál a podpořte tím nezávislé hodnocení uživatelů jako jste vy.

Facebook