Rabac - Rodiny s dětmi

Oblíbenému letovisku, které lemuje průzračné moře a malebné zelené pahorky, se přezdívá Perla Kvarneru. Najdete tu vše, co k úžasné dovolené patří: oblázkové pláže, překrásnou přírodu, výtečnou středomořskou kuchyni i historické památky v blízkém Labinu.

Chorvatsko... Místa... Rabac ... Rodiny s dětmi
  • Z části stinné a dobře vybavené pláže přímo vybízí ke koupání a slunění i těch nejmenších prcků. Starší děti určitě ocení spoustu vodních atrakcí na nejznámější rabacké pláži Maslinica. Nejlákavější je určitě zdejší tobogán.
  • V Rabacu jezdí žlutá poloponorka. Díky speciální podvodní kabině můžete sledovat delfíny i další podmořskou faunu a floru.
  • V Labinu (Presika 21, 6 km) ukážete dětem, jak vypadá svět z koňského hřbetu. Projedete se tu na koních i ponících.
  • Báječný den prožijete na bio farmě Drijade v Šumberu (15 km). Děti si užijí jízdu na koni i setkání se zvířátky, která mají svá jména. Dospělé potěší výborný kozí sýr a mléko.
  • V adrenalinovém Glavani parku u Barbanu (20 km) se pobaví děti i rodiče. Najdete tu velké lanové centrum a minizoo. Vyzkoušet můžete i zorbing.
  • Za nezvyklým dobrodružstvím se vydejte do Feštinské královské jeskyně (asi 30 km západně). Vedle jeskynního komplexu si sednete do kavárny s minifarmou a malým dětským hřištěm.
  • Rabacké hotely nabízí animační programy pro děti a půjčíte si v nich spoustu sportovního vybavení, včetně jízdních kol, či cyklistických přileb.

Vaše hodnocení místa

126 hodnocení
Pro přidání hodnocení k místu se musíte přihlásit.

Pomohla vám tato recenze?

Zapojte se také. Přidejte svou recenzi místa, získejte body za aktivitu a pomozte ostatním.

Napište recenzi místa

Líbí se vám tato recenze?

Sdílejte tuto stránku dál a podpořte tím nezávislé hodnocení uživatelů jako jste vy.

Facebook