Užijte si s dětmi v největším zábavním parku v Chorvatsku!

U letoviska Biograd na moru byl otevřen „Fun Park Mirnovec“ s 25 atrakcemi.

Chorvatsko... Články ... Aktuality ... Užijte si s dětmi v…
Publikováno: 24.07.2017

V sobotu 15. července byl u letoviska Biograd na moru otevřen největší zábavní park v Chorvatsku - "Fun Park Mirnovec". Nový pětihektarový areál se inspiroval proslulým parkem Gardaland v Itálii a tematickými parky v Orlandu na Floridě.

Park je určen hlavně dětem, rodinám a teenagerům, avšak spoustu nejrůznější zábavy v něm najdou i ostatní návštěvníci.

Fun Park Mirnovec má 25 atrakcí rozdělených do tři tematické celků: "Divoký západ", "Pirátské město" a "Vesmír". Návštěvníci tu najdou různé horské dráhy, kolotoče, věž vysokou 50 metrů pro ty nejstatečnější a další adrenalinové atrakce, vodní plochy pro pirátské lodě a pirátské bitvy, halu pro elektronické hry, amfiteátr k pořádání koncertů, představení s pyrotechnikou a ohňostroji a dalších akcí. Atrakce mají být průběžně doplňovány. O zábavu se postarají i pouliční umělci, herci a cirkusoví baviči. Samozřejmě nechybí ani restaurace a bary s bohatým výběrem, všechny také tematicky zaměřené.

Investorem a provozovatelem je společnost Mirnovec Pirotehnika ze Samoboru, která se zabývá výrobou a prodejem pyrotechniky, ohňostrojů, filmových a zábavních efektů. Patří mezi nejúspěšnější firmy v tomto nejen v Chorvatsku, ale i v celém regionu zemí bývalé Jugoslávie. Do parku investovala 15 milionů eur.

Majitelé očekávají, že během turistické sezóny do Fun Parku Mirnovec zavítá tři až čtyři tisíce návštěvníků denně, za rok má jejich počet dosáhnout ke 300 tisícům. Zábavní parky jsou stále větším magnetem pro turisty a podle statistik Mezinárodní unie zábavních parků jen v roce 2015 je navštívila miliarda turistů. A po světě je jich kolem dvou tisíc!

Informace: Fun Park Mirnovec

Vstup do On-Line katalogu CK Vítkovice Tours: Biograd na moru


Zdroj informací:


Nejbližší zajímavá místa

Mohlo by vás zajímat