Blíží se tenisový turnaj "ATP Croatia Open Umag"

Již za čtyři dny bude v istrijském letovisku Umagu zahájen tenisový turnaj "ATP Plava Laguna Croatia Open Umag", který je největším svátkem milovníků tenisu v Chorvatsku.

Chorvatsko... Články ... Aktuality ... Blíží se tenisový…
Publikováno: 11.07.2017

Již za čtyři dny bude v istrijském letovisku Umagu zahájen tenisový turnaj "ATP Plava Laguna Croatia Open Umag", který je největším svátkem milovníků tenisu v Chorvatsku. Od 14. do 23. července prožije chorvatský tenisový svět jedinečných deset dní vrcholného tenisu, atraktivních exhibicí, nezapomenutelných koncertů a skvělé gastronomické nabídky. Fanoušci tenisu prožijí jedinečné chvíle při napínavých zápasech vynikajících světových tenistů, vychutnají si příjemnou atmosféru exhibicí, poslechnou si přední domácí a regionální hudební umělce, světové DJ´s a to vše bude obohaceno o výborný gastronomický zážitek.



Letos budou moci diváci obdivovat na kurtech především tři hlavní hvězdy turnaje: Gaela Monfilse, Fabia Fogniniho a Bornu Čoriće. Všichni jsou v Umagu tenisovému publiku dobře známi a každý z nich disponuje něčím, co je v očích jeho fanoušků staví staví mezi tenisové hvězdy nejvyšší kategorie. Francouz Monfils sice nyní zaujímá až 14. místo v žebříčku ATP, ale před nedávnem býval šestý. A jeho styl, způsob hry i sama jeho osobnost mají pro místní publikum zvláštní kouzlo. Ital Fabio Fognini je již v Umagu "veteránem" - zúčastnil se již devíti ročníků. Srdce tenisových diváků si získal před několika lety, když hrdinně vzdoroval skvělému Nadalovi v semifinále turnaje Masters v Miami. A Borna Čorić? To je chorvatský nováček a velká naděje chorvatského tenisu.

Diváci se mohou těšit i na dvě exhibice. První bude mini turnaj ve čtyřhře, kdy si hlavní hvězdy turnaje vezmou na pomoc známé chorvatské fotbalisty, basketbalisty a házenkáře. V další exhibici ožije Umag wimbledonskou atmosférou. Goran Ivanišević, wimbledonský vítěz z roku 2001, si pozval přátelský zápas dva své kamarády – někdejšího vítěze této jedinečné trofeje z roku 1996 Nizozemce Richarda Krajiceka a Australana Pata Cashe. Od loňského roku nese ústřední stadion tenisového areálu Stella Maris jméno tohoto nejúspěšnějšího chorvatského tenisty - ATP Stadion Goran Ivanišević.

Po tenisovém programu bude vždy následovat hudební program na vysoké úrovni, především "Party Nights", kdy se představí největší chorvatské hvězdy a světově proslulí DJ´s.

Již osm let doprovází tenisový turnaj v Umagu "Istria Gourmet Festival". V "Istria Gourmet Restaurantu" budou moci návštěvníci ochutnat to nejlepší jak z istrijské kuchyně. Ve třiceti stáncích "Taste Istria" budou probíhat degustace nejlepších vín z regionu.

Informace: Croatia Open Umag

Vstup do On-Line katalogu CK Vítkovice Tours: Umag


Zdroj informací:


Mohlo by vás zajímat