Hotel Alan v letovisku Starigrad-Paklenica se změní v resort pro aktivní dovolenou

Hotelový podnik Bluesun přestavuje hotel Alan v letovisku Starigrad-Paklenica v hotelový komplex pro aktivní dovolenou, který se bude od konce května prezentovat pod novým jménem "Alan Beachclub"

Chorvatsko... Články ... Aktuality ... Hotel Alan v…
Publikováno: 02.05.2017

Hotelový podnik Bluesun přestavuje hotel Alan v letovisku Starigrad-Paklenica v hotelový komplex pro aktivní dovolenou, který se bude od konce května prezentovat pod novým jménem "Alan Beachclub".

Starigrad-Paklenica
Starigrad-Paklenica

V současné době se dokončuje úprava šesti nových tenisových kurtů a umělou trávou, osvětlením a tribunami, přestavba nové terasy restaurace o velikosti 1 000 metrů čtverečných a rekonstrukce desátého podlaží, kde bude exkluzivní coctail bar s nádherným panoramatickým výhledem. Rozšiřuje se terasa u bazénu, která bude nabízet dostatek místa pro slunění, relaxaci a občerstvení. Také kemp získá nový bazén. Děti budou mít k dispozici čtyři dětské kluby podle věku, kde se jim budou věnovat zkušení animátoři.

Letovisko Starigrad- Paklenica je jedinečným spojením krásných pláží a divoké horské přírody. Leží pod svahy pohoří Velebit, jehož nejkrásnější část – kaňon Velika Paklenica je odsud téměř na dosah. Je to ideální destinace pro ty, kteří se chtějí věnovat jak odpočinku na plážích, tak aktivnímu sportování. Mohou se věnovat horské turistice, skalnímu lezení, horské cyklistice, jachtingu, windsurfingu, jízdě na kajacích, vodnímu lyžování, plážovému volejbalu, tenisu, fitness, minigolfu, házené a dalším sportům. Kromě blízkému národního parku Paklenica se lze vypravit do dalších částí pohoří Velebit, např. do chráněné krajinné oblast Severní Velebit, nebo do kaňonu řeky Zrmanje, kam se organizují výlety lodí.

Vstup do On-Line katalogu CK Vítkovice Tours: Starigrad - Paklenica


Zdroj informací:

  • Ministerstvo cestovního ruchu (Ministarstvo turizma): www.mint.hr

Mohlo by vás zajímat