Lošinjský "Vitality Hotel Punta" je nejlepší wellness hotel v Chorvatsku

Vitality Hotel Punta v letovisku Veli Lošinj na ostrově Lošinj získal cenu "Wellness Travel Award – Spafinder Wellness 365" a byl vybrán jako nejlepší wellness hotel v Chorvatsku.

Chorvatsko... Články ... Aktuality ... Lošinjský "Vitality…
Publikováno: 26.01.2017

Vitality Hotel Punta v letovisku Veli Lošinj na severojadranském ostrově Lošinj získal cenu "Wellness Travel Award – Spafinder Wellness 365" a byl vybrán jako nejlepší wellness hotel v Chorvatsku.

Veli Lošinj
Veli Lošinj, Vitality Hotel Punta

Světovou soutěž "Wellness Travel Award" každoročně organizuje britská společnost Spafinder Wellness 365 ve spolupráci s World Travel Market v Londýně.

Cena se uděluje v celé řadě kategorií těm hotelovým spa & wellness rezortům, které nabízejí výjimečné zážitky a programy pro co největší počet hostů hledajících zdravý odpočinek a relaxaci (viz článek: Wellness turistika - balzám na duši i tělo). Letos se jen ve finále sešlo 388 finalistů, mezi nimiž byl kromě vítězného hotelu Vitality Punta i hotel Bellevue, rovněž z ostrova Lošinj.

Kandidáti na cenu Wellness Travel Award musejí projít třemi koly hodnocení. Ve dvou kolech tvoří porotu 39 představitelů postupně pracovníci spa & wellness oboru, především nezávislí odborníci a novináři. Ve třetím kole přinášejí své hodnocení i hosté nominovaných hotelů.

Podle vyjádření vedoucích pracovníků je pro hotelový podnik Lošinj Hotels & Villas velkou ctí, že se dva jejich hotely dostaly do finále soutěže a v poměrně krátké době vypracovaly mezi evropskou špičku.

Hotely skupiny Lošinj Hotels & Villas již získaly celou řadu významných ocenění, a to například cenu "Innovative Spa & Health Resort Destination", mezinárodní cenu "Darc Awards" za projekt osvětlení moře v zátoce Čikat a cenu "Brand Leader Award 2016" za mimořádný přínos rozvoji cestovního ruchu. Vedení společnosti pokládá za velký úspěch i nedávné dokončení důležité etapy investičního cyklu v lošinjské zátoce Čikat.

Vstup do On-Line katalogu CK Vítkovice Tours: Veli Lošinj - Vitality Hotel Punta


Zdroj informací:

Mohlo by vás zajímat