Letovisko Njivice na Krku ohlašuje velké investice

Hotelový podnik v letovisku Njivice, které se nachází na severozápadním pobřeží ostrova Krku, plánuje investovat do svých hotelů, apartmánů a kempu 100 milionů kun.

Chorvatsko... Články ... Aktuality ... Letovisko Njivice…
Publikováno: 03.01.2017

Hotelový podnik "Njivice Hotels & Camp Resort" v letovisku Njivice, které se nachází na severozápadním pobřeží ostrova Krku, plánuje investovat do svých hotelů, apartmánů a kempu 100 milionů kun. Díky změnám ve vlastnické struktuře a vstupu nového investora před několika lety se novému vedení podařilo zkonsolidovat neutěšenou finanční situaci a začít investovat do zvyšování kvality turistické nabídky. O pozitivním směru svědčí několik úspěšných sezón a obnovení důvěry návštěvníků.

Njivice
Njivice

Stěžejním investičním projektem je vybudování 80 nových luxusních vil na místě jednoduchých a již nevyhovujících dvouhvězdičkových bungalovů Flora. V rámci renovace hotelu Beli Kamik dojde k obnově jeho restaurace, velké horní terasy, lobby baru a dolní terasy. Modernizace se nevyhne ani druhý hotel podniku – oblíbený hotel Jadran. Obnoveno bude také bývalé bistro "Stari ribar", které je v současnosti zavřené, kde vznikne lounge bar a wellness centrum.

Na pěti hektarech krásného lesa někdejších bungalovů Flora vyroste komplex malých luxusních vil apartmánového typu. Je to krásná lokalita v blízkosti pláže i centra letoviska, mezi hotely Jadran a Beli Kamik. Vzhledem k náročnosti přípravných i samotných stavebních prací, včetně likvidace zchátralých staveb, plánuje se otevření nového apartmánového komplexu až na léto roku 2018.

V rámci zmíněného investičního cyklu bude pokračovat modernizace kempu Njivice, který získá celou řadu novinek, změn a vylepšení. Tak například se buduje nová reprezentativní recepce, 160 nových parcel, ústřední park s dětskými bazény a dalšími zařízeními pro dětskou zábavu a rekreaci. Ve spolupráci s obcí se řeší zajištění lepšího dopravního přístupu do kempu.

Jen zkvalitňováním nabídky služeb a dalšími investicemi do turistické infrastruktury může letovisko dosáhnout na třetí místo mezi turistickými destinacemi na ostrově Krku, za Krkem a Baškou.


Zdroj informací:

Mohlo by vás zajímat