Nové investiční aktivity hotelové společnosti Valamar Riviera v Rabacu

Hotelová společnost Valamar Riviera plánuje investovat do roku 2020 do svých hotelů v Rabacu, Krku, Poreči a Dubrovníku 1,5 až 2 miliardy kun.

Chorvatsko... Články ... Aktuality ... Nové investiční…
Publikováno: 04.10.2016

Hotelová společnost Valamar Riviera plánuje investovat do roku 2020 do svých hotelů v Rabacu, Krku, Poreči a Dubrovníku 1,5 až 2 miliardy kun.

V letošním roce Valamar do svých objektů investoval přes 260 milionů kun, přičemž největší objem investic směřoval do kempů Lanterna v Lanterně u Poreče a Krk v Krku na stejnojmenném ostrově. Kvalita služeb těchto kempů se tak výrazně zvýšila, a to u kempu Lanterna na čtyři hvězdičky a u krckého kempu dokonce na pět hvězdiček, což jej zařazuje mezi dosud malou skupinku chorvatských kempů této kvality.

Rabac
Rabac

Další zájem Valamaru se soustředí na oblíbené letovisko Rabac na východním pobřeží Istrijského poloostrova, kde vybuduje dva luxusní čtyřhvězdičkové hotelové komplexy: Family Life Bellevue Resort a Valamar Girandella Resort, které by měly otevřít své brány již na začátku příští turistické sezóny.

Family Life Bellevue Resort bude vybudován ve spolupráci s jedním z největším světových touroperátorů TUI na místě současných hotelů Albona Hotel & Residence a Valamar Bellevue Hotel & Residence. Bude zaměřen na rodinnou rekreaci náročnější klientely především z Británie a skandinávských zemí. Půjde o první TUI Family Life Resort v Chorvatsku.

Také Valamar Girandella Resort projde přestavbou, jejímž výsledkem bude rozdílná koncepce jednotlivých pavilonů: jeden pavilon bude zaměřený na pobyty pro dospělé - "Adults Only", druhý "Family" na rodiny s dětmi a třetí "Premium" bude nabízet exkluzivní ubytování a služby.


Zdroj informací:

  • Ministerstvo cestovního ruchu Chorvatské republiky (Ministarstvo turizma Republike Hrvatske): www.mint.hr

Mohlo by vás zajímat